OM OS

THUJOR.DK

KONTAKT

Hvem er vi?

Thujor.dk drives af en glad, engageret og meget kompetent gruppe på 15 ansatte, hvor alle har en lige så vigtig rolle i virksomheden, og vi alle stræber efter at opnå og levere det højest mulige serviceniveau. Vi har arbejdet inden for gartneri siden 2011 og har gennem årene leveret mere end 2.500. 000 planter af forskellige sorter, dog overvejende thujaer, da denne plante er blevet en specialitet. Det mest værdsatte produkt, vi har, er tjenesten Planted & Ready, hvor vi udfører hele processen fra planlægning, planlægning og plantning. Hvor vi også leverer udvidet fabriksgaranti op til 36 måneder.

I 2018 blev der leveret over 350.000 planter til næsten 4000 kunder i hele Sverige, hvoraf 650 valgte at få deres planter også plantet af os. I højsæsonen har vi 4 leveringsteam, der holder 4 lastvogne i gang, 3 planteteam (med 2-3 mand i hver) og ekstra personale til losning, lastning og vedligeholdelse af lagre og egen kultivering. I år har vi yderligere styrket kundeservicen, hvor vi tidligere har været underbemandede i sæsonens højdepunkter, og i dag har 6 personer, der besvarer opkald og mail og håndterer administration. Vi er overbeviste om, at denne forstærkning vil blive værdsat af både nye og gamle kunder.

Vi arbejder meget mobilt og er meget ude i marken, men har vores faste punkt i Spångsholm, hvor vores store omladningslager på 10.000 kvadratmeter er placeret. Ud over denne "thujacentral" har vi også et stort depot lige nord for Stockholm for bedre at kunne betjene Stor-Stockholm inklusive Uppsala og Mälardalen og et salgskontor i Göteborg, hvor også Göteborgsmarkedet er stort og voksende. Siden foråret 2018 har vi et permanent kontor også i Höganäs i Skåne for bedst at betjene hele den sydlige del af Sverige.

Egen dyrkning af Thuja Brabant, Thuja Smaragd, Taks - Taxus, Avnbøg dyrket på KRAV-land - alt økologisk i Östergötland (Ända i Sverige). Al gødning udføres med organisk gødning fra det lokale område, rengøring udføres på mekanisk måde, ingen kemiske produkter bruges. Disse planter er zonehærdet, dvs. tilpasset det svenske klima på en helt anden måde, for eksempel en hollandsk / tysk dyrket plante. Selvfølgelig stræber vi efter at have maksimale tilfredse kunder og opfylde vores garantiforpligtelser så generøst som muligt, men samtidig inden for rimelige grænser, hvor levende planter altid kræver engagement og en vis viden om køberen. Alle mulige problemer diskuteres på en ærlig og åben måde direkte med den respektive kunde, og vi bruger ikke på at købe anmeldelser eller links eller snuble i forskellige fora med hverken kunder eller konkurrenter.

Planerne for fremtiden inkluderer yderligere forbedringer i ordremodtagelse, leveringsrutiner og eftersalgssupport samt udvidelse af sortiment og tjenester. Vi glæder os over dine forslag til forbedringer eller ideer til samarbejde om salg eller distribution, i hvilket tilfælde skal du bruge kontaktformularen her på siden.

Thujor.dk drives af Ecoplant Sweden AB (559201-6660) og vi har leveret thujor og andre hækanlæg siden 2011.
HVORFOR VÆLGE OS?

Levering hjem

Alle leverancer af planter foretages hos PostNord. Hurtigt, let og sikkert

Hent varen først, betal senere.

Vi tilbyder en række betalingsmuligheder, men den mest populære er at betale for faktura efter levering.

Kundeservice 7 dage om ugen.

Kontakt os via mail eller chat, vi har uddannet personale på stedet hver dag i ugen.